تبلیغات
I eat healthy and exercise - مطالب هفته اول آبان 1391

LilySlim Weight loss tickers

کیک با آرد سبوسدار

نویسنده :بهار
تاریخ:یکشنبه 7 آبان 1391-21:57

می دونین برای چی از آرد سفید برای کیک و شیرینی و جدیدا به صورت گسترده در نون مصرفی روزانه استفاده میشه ؟ چون ماندگاری بالایی دارن و دیرتر فاسد می شن
ولی خب چرا آرد سفید دیرتر فاسد میشه ؟
چون مواد مغذی و فاسد شدنی ای نداره ... حتی حشرات هم وارد کیسه های آرد سفید نمیشن چون چیزی برای خوردن در اون نمی بینن !!!
ولی ما خیلی راحت نون سفید می خوریم ... و فک می کنیم فقط کیک و شیرینی چون شکر و باقی مخلفات رو داره چیزیه که باید از رژیم تغذیه سالممون حذف یا محدودش کنیم ... در حالی که سخت در اشتباهیم
آرد سفید برای دستگاهگوارشی مضره از اون بدتر اینه که قند خون رو نامتعادل می کنه و از بیماری هایی که ایجاد می کنه که بگذریم  با این بر هم زدن تعادل قند خون،  باعث میشه اشتهای کاذب پیدا کنیم و الکی غذا بخوریم

من خودم امروز پختن کیک با آرد سبوسدار رو امتحان کردم با همون دستور پخت کیک همیشگی ...در ظاهر کیک هیچ تاثیری نمی زاره   ... ولی در باطن چیزی که می خوری حداقل یه فایده های داره . درضمن امروز کیکم خیلی خوشمزه تر شده بود ولی مطمئن نیستم از تاثیر آرد سبوسدار بوده یا نه

به جای خریدن کیکها و بیسکوییتهای حاضر و آماده که از آرد سفید تهیه شدن واقعا ارزششو داره که خودمون دست به کار بشیم و واسه خانواده مخصوصا کوچولوهای خونه  کیک و بیسکوییت خونگی سالم و مقوی درست کنیم و رفتن به قنادی رو برای خرید کیک و شیرینی محدودتر کنیم


پاپ کورن ♥

نویسنده :بهار
تاریخ:شنبه 6 آبان 1391-08:15

بعد از کلی بررسی از امروز پاپ کورن خونگی به عنوان یه میان وعده یا تنقلات جلوی تلویزیونی  وارد تغذیه من میشود  ...
پاپ کورن خونگی که بدون روغن و کره و نمک زیاد درست شده باشه  پر از فیبره و چون هضمش سریع نیست مدت زیادی سیر نگه می داره و از طرفی کالری و چربی و قند خیلی کمی داره
برای طعمدار کردنش هم میشه از کمی نمک و سرکه یا پودر سیر یا پودر فلفل تند یا پودر آویشن یا هر سبزی دیگه یا هر ادویه ای که دوست داریم بهش اضافه کنیم







هفته دوم

نویسنده :بهار
تاریخ:جمعه 5 آبان 1391-17:06






 روز کالری وزن
شنبه
 1200~50.9
یکشنبه
  1200~ 50.4
دوشنبه
   1300~ 50.6
سه شنبه
    یک عالمه ~50.5
هارشنبه
     یک عالمه ~ نمی دونم 
پنجشنبه
 850 ~  نمی دونم 
جمعه
   2500~
 50.3
مجموع کالری هفته = 7000
  ـــــــــــــــــــــــــ



پ.ن.جمعه

نویسنده :بهار
تاریخ:جمعه 5 آبان 1391-08:30

دو روز گدشته خیلی غذای چرب خوردم ینی زیاد نخوردم ولی هر ژی خوردم کلی روغن داشت که این یعنی فاجعه تغذیه ای ... جبران میشودددد


اینم یه عکس برای اونهایی که چاقن یا خیلی چاقن و فک می کنن نمی شه به وزن مانکنی رسید و دارن نا امید می شن



نوع مطلب : مطالب رژیمی 

غذاهای سالم و یا سالم خوری ای که می گیم یعنی چی ؟

نویسنده :بهار
تاریخ:چهارشنبه 3 آبان 1391-07:41

غذاهای سالم و یا سالم خوری ای که می گیم یعنی چی ؟  دوست دارم نظر شما رو هم بدونم

اینم نظر خودم :

به نظرم این سوال اساسی هر رژیم غذایی ای می تونه باشه ... چون هر غذای سالمی لزوما برای همه موجب سلامتی نمیشه و ممکنه برای کسی مضر باشه یا هر مواد اولیه سالمی لزوما به یه غذای سالم تبدیل نمیشه
از نطر من غذای سالم غذاییه که از مواد اولیه تازه ای که بدنمون بهش نیاز داره و براش بد نیست تهیه شده باشه و توی درست کردنش از روغن و نمک کم استفاده شده باشه و میزان شکر استفاده شده توش هم کم باشه
چون به نظر من شکر نمک و روغن بیشتر از حد نیاز موجب ناسالم شدن تغذیه میشه
این " حد نیاز" رو معمولا با خوردن همون مواد اولیه سالم و تازه به بدنمون میرسونیم و لازم نیست یهشون خیلی هم روغن و نمک و شکر بزنیم ... در حد مزه دار کردن کافیه ...
اصلا برای چی می گیم غذاهای رستورانی ناسالم هستن ؟  حتی یه زرشک پلو با مرغ ساده رستورانی به نظرم از خونگیش ناسالمتره حتی اگه همه مواد اولیه اش تازه و سالم باشه ... چون از روغن زیاد و کهنه برای سرخ کردن استفاده می کنن کلی هم شکر بهش می زنن نمک هم که بماند
حتی یه پیتزای خونگی که خودت می دونی چه سوسیس یا گوشتی توش ریختی بهتر از پیتزای بیرونه ... حتی جوجه کباب رستورانی هم وقتی خوشمزه باشه می بینی که کلی کره بهش زدن

البته همیشه هم نمیشه اینطوری وسواسی بود ... و اصلا هم نباید همیشه اینقد وسواس داشت ... ولی تا جایی که ممکنه بهتره برای سلامتی و نه تنها لاغری اینطوری عمل کنیم
دیگه همه می دونن که از هورمونهای ناخواسته و مواد نگهدارنده ای که به خوردمون می دن که بگذریم ...  همین شکر و نمک و روغن اضافی  باعث بیماری های زیادی نه تنها توی نسل گذشته که متاسفانه توی بچه ها و نسل ما هم شده




نوع مطلب : مطالب رژیمی 

پ.ن.سه شنبه

نویسنده :بهار
تاریخ:سه شنبه 2 آبان 1391-20:24

شاید به نظر خیلی ها میزان کالری دریافتی من خیلی پایین باشه و این اصلا خوب نباشه ... ولی باید بگم که من دائما در حال خوردنم ینی معمولا از 6 صبح تا وقتی دارم میخوابم اگه مشغول کار جدی ای نباشم دهنم داره می جنبه ولی مدل غذاهام و میزانش در هر وعده متفاوته ... مثلا من میوه و ماست زیاد می خورم ولی در وعده های کوچیک و در طول روز آجیل های خام و پاپ کورن خونگی هم بینشون می خورم چای و قهوه و دمنوش های نعناع و لیمو هم جزو نوشیدنی های روزانه امه چه خونه باشم چه مدت طولانی بیرون از خونه... 
البته صبحانه و ناهارمم می خورم و کرب و پروتئین رو هم توی وعده های ناهار و صبحانه ام دارم
ولی شام رو خیلی وقتها میلم نمی کشه ... حوصله غذا درست کردنم ندارم شبها ولی به این معنی نیست که شبها چیزی نمی خورم

اینجوری می شه که وقتی آخر روز کالریمو جمع می زنم می بینم که به 1000 هم نرسیده مگه اینکه غذای رستورانی خورده باشم که اونم بیشتر کالری روغن استفاده شده اشه که میزان کالری روزانه امو بالا میبره ...
اینجاست که من در تمام این مدت دارم می گم خیلی هم به کالری توجه نکنین و بیشتر به چیزهایی که می خورین توجه کنین و گشنگی هم به خودتون ندین دوست جونااا  و همیشه اینو در نظر بگیرین که اگه 200 کالری میوه یا حبوبات بخورین با خوردن 200 کالری برنج و شیرینی خیلی متفاوته ... 200 کالری میوه و حبوبات معده اتونو پر می کنه و کلی مواد مورد نیاز بدنتونو بهتون میرسونه ولی 200 کالری از برنج و شیرینی نه تنها سیرتون نمی کنه و سود چندانی هم به حالتون نداره
البته خب شاید کسی نتونه این مدلی باشه ولی چون خودم از این راه نتیجه گرفتم و باهاش راحتم خواستم که گفته باشم

در ادامه این پیشنهادها برای درست کردن آبمیوه رو تقدیم می کنمممم ...









نوع مطلب : مطالب رژیمی 





Admin Logo
themebox Logo



Online User

ابزار هدایت به بالای صفحه