تبلیغات
I eat healthy and exercise - کیک با آرد سبوسدار

LilySlim Weight loss tickers

کیک با آرد سبوسدار

نویسنده :بهار
تاریخ:یکشنبه 7 آبان 1391-21:57

می دونین برای چی از آرد سفید برای کیک و شیرینی و جدیدا به صورت گسترده در نون مصرفی روزانه استفاده میشه ؟ چون ماندگاری بالایی دارن و دیرتر فاسد می شن
ولی خب چرا آرد سفید دیرتر فاسد میشه ؟
چون مواد مغذی و فاسد شدنی ای نداره ... حتی حشرات هم وارد کیسه های آرد سفید نمیشن چون چیزی برای خوردن در اون نمی بینن !!!
ولی ما خیلی راحت نون سفید می خوریم ... و فک می کنیم فقط کیک و شیرینی چون شکر و باقی مخلفات رو داره چیزیه که باید از رژیم تغذیه سالممون حذف یا محدودش کنیم ... در حالی که سخت در اشتباهیم
آرد سفید برای دستگاهگوارشی مضره از اون بدتر اینه که قند خون رو نامتعادل می کنه و از بیماری هایی که ایجاد می کنه که بگذریم  با این بر هم زدن تعادل قند خون،  باعث میشه اشتهای کاذب پیدا کنیم و الکی غذا بخوریم

من خودم امروز پختن کیک با آرد سبوسدار رو امتحان کردم با همون دستور پخت کیک همیشگی ...در ظاهر کیک هیچ تاثیری نمی زاره   ... ولی در باطن چیزی که می خوری حداقل یه فایده های داره . درضمن امروز کیکم خیلی خوشمزه تر شده بود ولی مطمئن نیستم از تاثیر آرد سبوسدار بوده یا نه

به جای خریدن کیکها و بیسکوییتهای حاضر و آماده که از آرد سفید تهیه شدن واقعا ارزششو داره که خودمون دست به کار بشیم و واسه خانواده مخصوصا کوچولوهای خونه  کیک و بیسکوییت خونگی سالم و مقوی درست کنیم و رفتن به قنادی رو برای خرید کیک و شیرینی محدودتر کنیم






Admin Logo
themebox Logo



Online User

ابزار هدایت به بالای صفحه