تبلیغات
I eat healthy and exercise - رولت بوقلمون ( مرغ ) رژیمی

LilySlim Weight loss tickers

رولت بوقلمون ( مرغ ) رژیمی

نویسنده :بهار
تاریخ:جمعه 27 بهمن 1391-20:31




Stuffed turkey rolls (spinach)

Ingredients (4 servings – 4 rolls):
مواد برای 4 رولت و 4 نفر
- 500 g turkey breast (or chicken)
نیم کیلو سینه بوقلمون یا مرغ
- 250 g spinach (I used fresh young spinach)
250گرم اسفناج
- 2 eggs
دوتا تخم مرغ
- Panko (Japanese bread crumbs) or brown bread crumbs
پودر سوخاری
- 1 teaspoon paprika powder
فلفل قرمز یک قاشق
- fresh black pepper and salt
فلفل سیاه و نمک
- nutmeg
جوز

Directions:
- Cut 4 thin slices of turkey breast.
چهار تیکه نازک از گوشت سینه رو ببرید
- Put the slices between two pieces of wax paper or plastic wrap/foil and gently pound with a mallet until very thin.
اونها رو بین کاغذ روغنی یا پلاستیکی یا فویل بپیجید و با گوشتکوب اینقد بکوبید که خیلی نازک بشه
- Trim the pounded breast until it is roughly a rectangle.
یه جوری تیکه ها رو حالت بدین و بکوبید تا زمانی که مستطیل شکل بشه
- Put the rest of the turkey breast in the blender, add the spinach, 1 egg, nutmeg, fresh black pepper and salt and blend.
بقیه تیکه های گوشت سینه رو توی بلندر بریزید اسفناج اضافه کنید جوز و یکی از تخم مرغها و فلفل سیاه و نمک رو هم بریزید تو بلندر و مخلوطشون کنید 
- Distribute the turkey mixture over the slices of Turkey.
این مخلوط به دست اومده رو روی تیکه های گوشت سینه بوقلمون یا مرغ می زاریم
- Roll them tightly and wrap in a plastic foil (like a bonbon)
محکم توی یه فویل یا پلاستیک می پیچیم
- Put the turkey rolls in the freezer for 1 hour
این فویلها رو برای ین ساعت توی فریزر میزاریم
- Mix the panko or brown bread crumbs with the paprika powder
فلفل قرمز و پودر سوخاری مخلوط می کنیم
- Beat one eل قرمز gg with fresh black pepper and salt
یک تخم مرغ رو با فلفل سیاه و نمک می زنیم
- Remove the plastic foil from the rolls.
فویل رو از دور رولتها باز می کنیم
- Coat with egg (first) and brown bread crumb (second)
اول یا تخم مرغ زده شده خیسشون می کنیم و همه جاشو تخم مرغی می کنیم بعد میزنیم تو پودر سوخاری مخلوط با فلف
- Put the coated turkey rolls in a pre-heated oven for 25-30 minutes on 180°C
بعد این رولتها رو در فری که از قبل داغ شده برای مدت حدود نیم ساعت با دمای صد و هشتاد درجه سانتیگراد می زاریم
- You can serve these warm or cold
می تونین سرد یا گرم سرو کنید

Nutritional facts (1 serving – 1 roll):
مواد مغذی در یک رولت
Energy: 223 cal
انرژی : 223 کالری
Protein: 33.1 g
پروتئیین : 33.1گرم
Carbohydrates: 11.2 g (sugar 0.7 g)
کربوهیدرات: 11.2 گرم و شکر :0.7 گرم
Fat: 5.2 g (saturated 1.1 g)
چربی : 5.2 گرم ... اشباع شده : 1.1 گرم
Fiber: 3 g
فیبر : 3گرم






نوع مطلب : غذاهای رژیمی 





Admin Logo
themebox Logo



Online User

ابزار هدایت به بالای صفحه